Bare finværsbilder? - Turbading

Gå til innhold

Bare finværsbilder?

Diverse

Da Bodø sin omdømmekampanje for noen år siden slapp noen skrytevideoer om Bodø fikk de kritikk for at de kun hadde filmet om sommeren i finvær. Nå er det jo litt tilfeldig at i perioden da filmtemaet var i Bodø var det kun sol. Men poenget er jeg helt enig i. De positive av oss som bor her oppe liker alle typer vær. Enten det er en snøfull dag midt på vinteren eller en høststorm hvor folk valfarter til moloen. Derfor bør "sannheten" om hele året fram. Selv om sommerbilder naturlig nok bør få mest plass bør man også få med alle typer bilder. De som jobbet/jobber med omdømmekampanjen gjør forøvrig en bra jobb med den, og fikk i de neste versjonene av den nevnte filmen med endel klipp fra mindre bra vær.

Mine bilder på denne siden er i stor grad finværsbilder. Det kommer selvfølgelig av at jeg er veldig flink til å utnytte finværet. Når det er fint vær føler man jo at man nesten "må" ut på tur. Også jeg liker alle typer vær og alle årstidene som vi har. Så jeg ser ikke bort i fra at jeg i framtiden blir bedre til å ta bilder av dårligværsdager også.

At vi ofte har bedre vær enn folk fra andre plasser i landet tror, og ofte mer sol enn plasser sør i Norge er en annen diskusjon...

Tilbake til innholdet