Turplasser i Bodø kommune - Turbading

Go to content

Turplasser i Bodø kommune

Turplasser i Bodø 1

At Bodø har et utrolig fint omland er velkjent blant mange. At turmulighetene er i den absolutte toppklassen er derfor like kjent. Mark, fjell, skog, kyst, strand, sjø - ja mulighetene er uendelige uansett hva slags type friluftsliv man liker å holde på med.

Men at Bodø har veldig mange badeplasser med gode svømmemuligheter er ikke like kjent. Dette inkluderer mange plasser med gode muligheter for behagelig vanntemperatur! Derfor er også dette et av fokusene på denne siden. Disse er samlet for seg selv på denne siden.

Målet med siden er ikke å bare ramse opp alle de kjente turplassene, men også å ta med ukjente plasser som kanskje ikke så mange vet om. Så jeg vil gjerne ha tips om det er noen som vet om en fin turplass eller badeplass som ikke er med på listen...både fjell, kulper, vann, elver, sjø eller skiturmål! Så er det selvsagt noen plasser som er "hemmelige" som man vil holde for seg selv. Vil du vite veien til noen av disse, send en epost og hør.Om du besøker siden på nettbrett eller mobil: tabellen med oversikt har fler rader enn du ser, så husk å sveip langt nok til høyre og nedover. Tabellen er ikke 100 % oppdatert med de siste turmålene og endringene (se heller i menyene på siden).

NORDSIA

HEGGMOEN

SENTRUMSNÆRT

BODØMARKA

ANDRE PLASSER

ANDRE PLASSER

Auvika

Mjelletindene

Småvatnan

Heggmokulpen

Ospenesodden og Ospenesfjellet

SørfjordenBodøelv elvepark

Bratten m Bestefarvarden

Breivika ('bystrand')

Hunstadtoppen

Junkerfjellet

Stier i Bodøsjøen

Storliryggen


Drikkevann i Bodø


SkiturerArlia

Branden vKalkfjellet

Engan v Soløyv.

Futelva elvepark

ØrntuvaBranden v Kvikstadheia

Evjenrunden

Mjønesskardet

Sagelva frilufts.

Saltstrmarka

Sankt Olav

Valnesvatnet


Back to content